Hesabım
    Joss Whedon, Gal Gadot'nun Kariyerini Bitirmekle Tehdit Etmiş!

    Justice League'in ikinci yönetmen Joss Whedon hakkında şok edici bilgiler ortaya çıkıyor!

    Wonder Woman'ı canlandırarak sinemaya kazınan Gal Gadot, Justice League'in Zack Snyder'dan sonra gelen yönetmen Joss Whedon hakkında büyük bir iddiada bulundu. Gadot'un söylediklerine göre Joss Whedon, Gadot'u kariyerini bitirmekle tehdit etmiş.

    Justice League yıllar önce Warner Bros bünyesinde hayata geçirildi. Ama etkisi hala sürüyor. Öncelikle Ray Fisher, Joss Whedon ile olan sorunları ortaya çıkarmıştı. DC ve Warner Bros ise baskılara dayanamayıp Whedon ile ilgili bir soruşturma başlatmıştı. Paylaşılan röportaja göre Gal Gadot da bu konuda itirafta bulundu. N12 US muhabiri Yuna Leibzon'un yaptığı röportajda Gal Gadot'nun şu sözleri sarf ettiği görülüyor:

    "Joss ile sorunlarım vardı ve bunlarla başa çıktım. Kariyerimi tehdit etti ve eğer bir şey yaparsam kariyerimin acınası hale geleceğini söyledi. Ben de o anda bu konuyla ilgilendim." Yalnızca Justice League ekibi değil, Whedon ile yıllar önce çalışan Buffy The Vampire Slayer ekibi de yönetmenden şikayetçi olmuştu. Sosyal medyada Sarah Michelle GellarCharisma Carpenter gibi isimler ağız birliği yaparak Ray Fisher'ı destekleyici sözler sarf etmişti.

    Justice League, yıllar sonra yeniden Zack Snyder tarafından kurgulandı. Snyder, filmin tüm oyuncularından destek alarak bunu başardı. Her ne kadar film tam puan alamasa da, yıldızları Joss Whedon'ın toplamasındansa Snyder'ın toplamasına iyi gözle bakılıyor. Justice League, HBO Max üzerinden izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top