Hesabım
    Seth Rogen, Tacizci Olarak Anılan James Franco ile Bir Daha Çalışmayacak

    Seth Rogen, James Franco ile ilgili net bir tavır belirledi.

    Seth Rogen, yıllardır birlikte çalıştığı tartışmalı oyuncu James Franco hakkında bir açıklamada bulundu. Başarılı yazar ve oyuncu Rogen, hakkındaki istismar suçlamaları nedeniyle James Franco ile bir daha çalışmayacağını duyurdu.

    Seth Rogen ve James Franco, uzun süredir birlikte çalışıyordu. İkili, The Disaster ArtistPineapple ExpressThis is the EndThe Night Before ve The Interview filmlerinde birlikte çalışmış, ayrıca Kanye West için bir parodi klip yapmışlardı. Rogen, James Franco'nun bir tacizci olmasının ortaya çıkmasıyla birlikte çalışmayı bıraktığını açıkladı.

    Rogen, bir daha Franco ile birlikte çalışmak istemediğini şu sözlerle anlattı: "İstismar ve tacizden tiksiniyorum. Bu davranışlarda bulunanları asla korumam ya da gizlemem. Herhangi bir insanı, böyle davranışlarda bulunmuş birinin etrafında tutmak da istemem." Ancak Seth Rogen, 2018 yılında verdiği bir röportajda, Franco ile çalışmaya devam edeceğini açıklamıştı. Bu konuda ise şu sözleri sarf etti: "Ayrıca 2018'de verdiğim ve James ile çalışmaya devam edeceğimi söylediğim o röportaja baktım. Ama esasen çalışmam ve öyle bir planım da yok."

    James Franco'nun oyunculuk okulunda bir öğrencisini istismar ettiği iddiaları 2019 yılında mahkemeye taşınmıştı. Franco, tüm suçlamaları reddetti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top