Hesabım
    Justice Smith, Dedektif Pikachu 2'nin Çekilmesini İstiyor

    Dedektif Pikaçu 2 çekilecek mi?

    2019 yılında hayata geçirilen ve izleyicileri mutlu eden Detective Pikachu filmi yeniden gündeme geldi. Filmin yıldız oyuncusu Justice Smith, Detective Pikachu 2'nin çekilmesini istediğini belirtti. Ama filmin çekilmesinin planda olmadığını da sözlerine ekledi.

    Ryan Reynolds'ın Pikaçu'ya sesiyle hayat verdiği, aynı zamanda da küçük bir rolle bizzat görüldüğü Detective Pikachu filmi bir kez daha gündeme geldi. Filmin yıldız oyuncusu Justice Smith, Inverse'e verdiği röportajında devam filmiyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Detective Pikachu 2'ye dahil olmayı çok isterim. Ama çekilip çekilmeyeceğini bilmiyorum. Umutlarımızı bir kenara bırakmamız gerektiğini düşünüyorum. Bence çekilmeyecek. Yine de umut ediyorum. Doğrusu büyük bir hayranım. Kim bilir?"

    Pokemon Dedektif Pikaçu, Rob Letterman'ın yönetmenliğiyle hayata geçirilmişti. Bill Nighy, filmin kötüsü olmuştu. Konusu ise şöyleydi: aşarılı özel dedektif Harry Goodman esrarengiz bir şekilde kaybolur ve 21 yaşındaki oğlu Tim babasına neler olduğunu öğrenmek için kolları sıvar. Bu araştırmada Tim’e babasının eski Pokémon ortağı Dedektif Pikachu yardım eder. Pikachu esprili ve sevimli olduğu kadar iyi bir dedektiftir. Eşsiz bir şekilde birbirleriyle anlaşabildiklerini fark eden Tim ve Pikachu bu karmaşık sırrı çözmek için heyecan verici bir macerada güçlerini birleştirir. İnsanların ve Pokémonların birlikte yaşadığı Ryme Şehri’nin neon ışıklı sokaklarında ipuçları arayan ikili maceraları sırasında türlü türlü Pokémonlarla karşılaşır ve bu huzurlu hayatı yok edebilecek ve tüm Pokémon evrenini tehdit eden şoke edici bir komployu açığa çıkarır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top