Hesabım
    Tom Hardy Başrollü "Venom: Let There Be Carnage"dan Fragman!

    Andy Serkis yönetmenliğindeki Venom 2'den ilk fragman geldi!

    Tom Hardy ve Woody Harrelson'ın düşman olacağı Venom: Let There Be Carnage'ın resmi fragmanı yayınlandı. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla Andy Serkis'in yönetimiyle Venom'un tonunda değişikliklere gidilmiş. Karşımıza karanlık olduğu kadar eğlenceli de bir film çıkacak gibi görünüyor.

    Söylenenlere göre Woody Harrelson'ın Carnage karakteri, biraz da Riz Ahmed'in canlandırdığı Riot'a benziyor olabilir. Birçok kez ertelemelere maruz kalan film, Dr Jekyll and Mr Hyde'dan ilhamını alıyor. Venom her ne kadar iyi bir kahraman olmasa da, Carnage ile karşı karşıya gelerek mücadele verecekler. Türkçe adıyla Kandöken olarak bilinen Carnage, Venom'un çok daha karanlık versiyonu olarak yaratıldı. Carnage'ın psikopat, yani duygulara sahip olmadığı biliniyor. Bu nedenle büyükannesini iterek öldürdüğü, annesinin köpeğine işkence ettiği, gönderildiği çocuk esirgeme kurumunun müdürünü öldürdüğü gibi çocukluk detaylarına çizgi romanlarda yer veriliyor. Sonunda bir seri katile dönüşen Kasady, Eddie Brock ile aynı hapishaneye atılır. Brock'tan kopan bir symbiote parçasının Kasady'ye tutunması sonucu da ortaya süper kötü kahraman Carnage çıkar.

    Venom: Let There Be Carnage'ın oyuncu kadrosunda Tom Hardy'nin yanı sıra 28 Days LaterMoonlightSkyfallCollateral BeautyRampage: Büyük Yıkım gibi yapımların yıldız oyuncusu Naomie Harris; ilk filmin yıldızları arasında bulunan Michelle Williams; Midway, Açlık Oyunları, Zombieland, Natural Born Killers, True Detective gibi yapımların başarılı ismi Woody Harrelson yer alıyor.

    Sony bünyesindeki Venom: Let There Be Carnage'ın 24 Eylül 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top