Hesabım
    Dave Bautista "Knives Out 2"nin Kadrosuna Katıldı

    Knives Out 2'nin oyuncu kadrosu genişliyor.

    Rian Johnson'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Bıçaklar Çekildi devam filmi Knives Out 2'nin oyuncu kadrosuna yıldız bir isim eklendi. Guardians of The Galaxy'nin başarılı oyuncusu Dave Bautista, Knives Out 2'de Daniel Craig ile birlikte karşımıza çıkacak.

    Bıçaklar Çekildi, son zamanların en beğenilen dedektiflik filmlerinden biri olarak yıldız bir kadroyla gösterimini yapmıştı. Star Wars: The Last Jedi ile tanınan Rian Johnson'ın Knives Out 2'yi çekmesi için hemen yeşil ışık yakılmıştı. Şimdi ise filmin oyuncu kadrosuna yeni isimler ekleniyor. Guardians of The Galaxy serisi, My Spy, Stuber gibi aksiyon yapımlarının parlayan isimlerinden Dave Bautista, henüz açıklanmayan bir rolle filmde yer alacak. Knives Out 2'nin yıldızı ise bir kez daha Agatha Christie romanlarından ilham alınarak beyaz perdeye geçiş yapan Benoit Blanc rolüyle Daniel Craig olacak.

    Bıçaklar Çekildi, modern bir Agatha Christie uyarlaması olarak karşımıza çıkmıştı. Film ünlü bir yazarın ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışan bir dedektifin hikayesini konu ediyordu. Ünlü bir suç romanı yazarı olan Harlan Thrombey, 85. yaş gününde evinde ölü bulunur. Meraklı bir araştırmacı dedektif olan Benoit Blanc, gizli bir şekilde cinayet araştırmasında yer almaya başlar. Harlan Thrombey'nin ailesine soruşturma için başvurulur, ancak aile tam anlamıyla hiçbir işe yaramazdır. Blanc, tüm bu yüzeyde görünenlerin altını kazımak ve tüm yalanları ortaya çıkararak Thrombey'nin ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için zorlu bir mücadeleye girişir. Dedektif, araştırmasını ilerlettikçe, saklı kalan birçok gerçek ortaya çıkar.

    İlk film, 40 milyon dolarlık bütçesine karşılık 311 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Knives Out 2'nin çekimlerine ne zaman başlanacağı bilinmiyor. Bu sürede Dave Bautista'yı Army of The Dead filminde izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top