Hesabım
    Mads Mikkelsen, "Indiana Jones 5" Senaryosunun İstediği Gibi Olduğunu Söylüyor

    Mads Mikkelsen, Indiana Jones 5 hakkında konuştu.

    Harrison Ford'un başrolünde yer aldığı Indiana Jones serisinin devam filmi Indiana Jones 5 için harekete geçildi. Filmin yıldızlarından biri Mads Mikkelsen olacak. Mikkelsen'ın söylediklerine göre ona verilen senaryo tam olarak oyuncunun istediği nitelikleri taşıyor.

    Ford V Ferrari ve Logan'ın yönetmenliğini üstlenmesiyle tanınan James Mangold'un yönetmen koltuğuna oturacağı Indiana Jones 5 hakkında Mads Mikkelsen bilgi verdi. Collider ile konuşan Mikkelsen, şu sözleri sarf etti: "Çok fazla heyecanlıyım. Raiders of the Lost Ark'ı geçtiğimiz gün yeniden izledim ve çok iyi yapılmış. Harika bir hikaye anlatımı var. Birlikte büyüdüğüm bu seriye dahil olmak benim için bir onur. Senaryoyu daha önceden okumama izin verdikleri için şanslı bir pozisyondayım. Ve evet, hikayesinde umduğum her şey var."

    Indiana Jones 5'in oyuncu kadrosuna ayrıca Fleabag'de büyük bir başarı elde eden Phoebe Waller Bridge yer alacak. 78 yaşındaki Ford, fötr şapka giyen, gösterişli arkeolog olarak ikonik rolünü yeniden canlandıracak. Henüz Indiana Jones 5'in senaryo detayları verilmedi. Filmi James Mangold yönetecekken, Steven Spielberg, Kathleen Kennedy, Frank Marshall ve Simon Emanuel yapımcısı olacak.

    Bu sırada Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3 için de anlaşma imzaladı ve muhtemelen Indiana Jones'tan önce Grindelwald ile karşımıza çıkacak. Indiana Jones 5'in vizyon tarihi için 2022 yılından bir gün takvimlere işaretlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top