Hesabım
    Kevin Hart Başrollü "Fatherhood"un Fragmanı Yayında!

    Netflix yapımı Fatherhood'dan fragman paylaşıldı.

    Ünlü ve tartışmalı komedyen Kevin Hart'ın başrolünde yer aldığı Netflix filmi Fatherhood'dan fragman paylaşıldı. Film, "Bir Eksik" adıyla ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına çıkacak. Vizyona girmesi planlanan Fatherhood'un hakları, coronavirüs nedeniyle Netflix'e geçiş yapmıştı.

    Hem yönetmenliğini hem de senaristliğini Paul Weitz'in üstlendiği Fatherhood'dan yeni detaylar paylaşıldı. Film, gösterime girmek için hazırlık yapıyor. Weitz'i Fatherhood ile babalık konusunda kesişen About A Boy filmi sayesinde tanımıştık. Filmin oyuncu kadrosunda Kevin Hart'ın yanı sıra 12 Yıllık Esaret, Star Trek, See gibi yapımların başarılı oyuncusu Alfre Woodard; Get Out, Bird Box, Tag gibi filmlerin yıldızlarından Lil Rel HoweryDeWanda WiseAnthony CarriganPaul Reiser gibi isimler yer alıyor.

    Fatherhood, bir anı kitabından uyarlandı. Matthew Logelin'in yazarı olduğu ve 2011 yılında yayınlanan anı kitabı "Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss and Love", yazarın kızıyla olan ilişkisini anlatıyor.  Logelin ve kızı Madeline'ın iki aylığına Hindistan'a taşınmak zorundadır. Logelin, kızının annesinden ayrı yaşamak zorunda kaldığı bu dönemde babalık konusunda büyük bir mücadele vermek zorunda kalacaktır.

    Filmde ise bu konu biraz daha değişmiş olarak karşımıza çıkacak. Kızının doğumundan bir gün sonra karısının beklenmedik ölümü ile sarsılan bir baba kızını büyütmeye çalışıyordur. Fatherhood 18 Haziran'da Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top