Hesabım
    "The Green Knight"tan Epik Bir Fragman Geldi!

    The Green Knight, Dev Patel başrolüyle gösterimi için gün sayıyor.

    Yıldız oyuncu Dev Patel'in başrolünde yer aldığı "The Green Knight" sonunda gösterime girecek gibi görünüyor. Filmden yeni bir fragman görücüye çıktı. Geçtiğimiz yıllarda bir sinema şöleni yaşatan A24 film şirketi tarafından geliştirilen The Green Knight'ın fragmanı epik bir yolculuğa çıkarıyor.

    A Ghost Story, The Old Man and The Gun filmleriyle ün kazanan David Lowery'nin yönetmeni olduğu The Green Knight, Yeşil Şövalye ile yüzleşmek için zorlu bir savaşa girişen Karl Arthur’un yeğeni Sir Gawain’in hikayesini konu ediyor. Krallığa olan bağını kanıtlamak için kendisine meydan okuyan düşmanı Yeşil Şövalye'ye karşı zorlu bir mücadeleye girişen Sir Gawain, destansı bir yolculuğa çıkar. 18+ olarak izleyici karşısına çıkacak olan Yeşil Şövalye, yaz aylarına damgasını vuracak gibi görünüyor.

    The Green Knight'ın  oyuncu kadrosunda Ex Machina, The Danish Girl, Tom Raider gibi yapımların yıldız oyuncusu Alicia Vikander; The Gift, The Great Gatsby, Loving, Boy Erased, It Comes At Night ve The King yapımlarının başarılı oyuncusu Joel EdgertonSean Harris ve Barry Keoghan gibi yıldız isimler bulunuyor. Kral Arthur efsanesinden ilhamını alan The Green Knight, 30 Temmuz 2021'de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top