Hesabım
    Matt Damon Başrollü "Stillwater"dan Fragman!

    Stillwater'dan merak uyandırıcı bir fragman yayınlandı.

    Tom McCarthy'nin imzasını taşıyan Stillwater filminden ilk fragman resmi olarak paylaşıldı. Fragmandan öğrendiğimiz kadarıyla, eğer coronavirüs engeline maruz kalmazsa Stillwater filmi yaz aylarında bir vizyon tarihi alacak. Stillwater'ın başrolünde yıldız oyuncu Matt Damon'ı izleyeceğiz.

    Stillwater'ın konusu ise şöyle: Stillwater, işlemediği bir cinayetten dolayı tutuklanan kızını kurtarmaya çalışan bir babanın hikayesini konu ediyor. Kızının hapse girmesi ile büyük bir yıkıma uğrayan Bill, kızının yanında olabilmek için Oklahoma’dan Marsilya’ya gider. İşlemediğini iddia ettiği bir cinayet vakasından dolayı hapiste bulunan kızını içine düştüğü durumdan kurtarmak isteyen Bill, kendisini zorlu bir mücadelenin içine atar. Ancak onun işi hiç de kolay değildir. Bill, kültürel farklılıklar, anlayamadığı bir dilin önüne çıkardığı engeller ve karmaşık bir hukuk sistemi ile karşı karşıya kalsa da, kızını kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Kızını temize çıkarmaya çalışırken Marsilya’da tanıştığı bir kadın ve kızından da yardım alan Bill, bu süreçte kendini keşfetme yolculuğuna çıkar.

    Filmde Matt Damon'ın kızını  Little Miss SunshineAugust: Osage CountyDefinitely Maybe gibi yapımların genç ve başarılı oyuncusu Abigail Breslin canlandıracak. Ayrıca Stillwater'ın oyuncu kadrosunda Camille Cottin, Deanna Dunagan, Robert Peters gibi isimler yer alıyor. Focus Film, bir süredir Stillwater'ın vizyon tarihini erteliyordu. Şimdi ise kesin tarih olarak 30 Temmuz takvimlerde işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top