Hesabım
    "Sessiz Bir Yer 2"den Röportaj Videosu Paylaşıldı!

    Emily Blunt başrollü A Quiet Place 2'den yeni bir video yayınlandı.

    John Krasinski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Sessiz Bir Yer devam filmi A Quiet Place 2'den yeni bir video paylaşıldı. Röportaj videosunda yönetmen Krasinski, sinemalara Sessiz Bir Yer 2 ile dönecek olmanın heyecanından bahsediyor. Filmin sinema salonunda izlemek üzere tasarlandığını da sözlerine ekliyor. Emily Blunt ise filmin dünyasının ne kadar genişletildiğinden ve farklı mekanlara geçiş yaptıklarından söz ediyor.

    2018 yılında sinemalarda izleyici karşısına geçen Sessiz Bir Yer filminde apokaliptik bir dünyaya adım atmıştık. Neredeyse tamamen sessiz olan, yalnızca canavar sesleriyle ve gerilim dolu küçük seslerle karşımıza çıkan filmde yaşamını yaratıklardan kaçarak sürdürmeye çalışan bir ailenin yaşamına konuk olduk. Ancak ilk filmde ailenin babası Lee Abbott, hayatını kaybetmişti. Evelyn Abbott ise yeni doğmuş bebeği ve diğer iki çocuğu ile birlikte hayatta kalma mücadelesine devam etti. Sessiz Bir Yer 2'de Abbott ailesinin dünyaya açıldığını göreceğiz. Yeni karakterlerle tanışacak ve yeni maceralar atlatacaklar.

    Sessiz Bir Yer 2'nin oyuncu kadrosunda Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds'ın yanı sıra Cillian Murphy ve Djimon Hounsou gibi iki yıldız isim bulunuyor. John Krasinski, filmin hem senaryosunu kaleme aldı, hem de yönetmenliğini üstlendi. Yapımcılar arasında ise Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller ve John Krasinski yer alıyor.

    Uzun süredir sinemalarda gösterime girmek için mücadele veren Sessiz Bir Yer 2'nin vizyon tarihi için takvimlerde 4 Haziran işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top