Hesabım
    Margot Robbie, Bir Poison Ivy ve Harley Quinn Filmi İstiyormuş

    Margot Robbie'nin isteği yerine gelemedi...

    The Suicide Squad'ın yıldız oyuncusu Margot Robbie, Den of Geek'e konuştu ve bir itirafta bulundu. Oyuncunun söylediklerine göre Robbie aslında bir DC filminde Harley Quinn ve Poison Ivy'yi bir araya getirmeye çalışmış. Robbie, DC çizgi romanlarında Harley ve Ivy'nin ilişkisini yakından takip ediyormuş.

    Margot Robbie, bu konuda şu sözler sarf etti: "Bunu duymaktan bıkmış olmalılar. Ama ben sürekli 'Poison Ivy, Poison Ivy, hadi ama bu işi yapalım.' diye geziyordum. Beyaz perdede Harley-Poison Ivy ilişkisini görmek için can atıyorum. Çok eğlenceli olurdu. Bunun için onları rahatsız edip duruyorum. Merak etmeyin."

    Robbie, 2018 yılında da Poison Ivy konusunu gündeme getirmişti. Uzun yıllar geçse de Warner Bros bu konuda ikna olmamış gibi görünüyor. Eğer DC Evreni'ne Poison Ivy dahil olursa DC'nin kahramanlara çeşitlilik getirmesine yardımcı da olabilir. Çünkü muhtemelen LGBTİQ+ ikili karşımıza çıkacak. Harley'nin çizgi romanlarda Joker'ın haricinde Poison Ivy ile ilişkisinin olduğu biliniyor. Ayrıca bu konu, Harley Quinn dizisinin yeni sezonunda da gözler önüne serilmişti. 

    Poison Ivy ile birlikte bir filmde rol alıp alamayacağını bilemiyoruz ama, Margot Robbie'yi 6 Ağustos 2021 tarihinde James Gunn imzalı The Suicide Squad aracılığıyla beyaz perdede izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top