Hesabım
    Regina King, Çizgi Roman Uyarlaması "Bitter Root"u Yönetecek

    Regina King, Ryan Coogler ile iş birliğine gidiyor.

    Yıldız oyuncu Regina King, yönetmenlik kariyerine devam etmek istiyor. One Night In Miami'nin ardından Regina King'in bir çizgi roman uyarlaması olması planlanan Bitter Root'u yöneteceği resmi olarak açıklandı. Ayrıca filmin yapımcısı Black Panther'in başarılı ismi Ryan Coogler olacak.

    Bitter Root, Harlem Rönesansı ve Yeni Siyah Hareketi isimleriyle anılan döneme, 1924 yılına gidecek. Canavarlarla dolu bir çizgi roman olan Bitter Root, bir zamanlar canavar avcısı olan parçalanmış bir aileye odaklanacak. New York'ta geçen Bitter Root'ta akla hayale gelemeyecek kadar kötü varlıklarla mücadele verilecek. Filmde aynı zamanda ırkçılık ögelerine yer verilecek.

    Bitter Root'ta nesillerdir bir enfeksiyon nedeniyle insanlar canavarlara dönüşüyordur. Sangeryes adı verilen canavar avcıları ailesinin birçoğu görevleri sırasında hayatını kaybetmiştir. Şimdi ise ya canavarları kurtaracak ya da öldürmek zorunda kalacaklardır. Regina King,  If Beale Street Could Talk filmiyle Oscar ve Golden Globe ödülüne layık görülmüştü. Son olarak King'i HBO yapımı Watchmen'de izleme şansı yakalamıştık. Oyuncu, One Night In Miami ile yönetmenlik denemesini hayata geçirmişti.

    Power Rangers ile tanınan Bryan Edward Hill, Bitter Root'un senaryosunu yeniden yazarak kaleme alacak. Ryan Coogler ise filmin yapımcılığını üstlenecek. Coogler, şimdilerde Black Panther: Wakanda Forever ile meşgul.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top