Hesabım
    "The Forever Purge"den Fragman Paylaşıldı!

    Distopik hikayesiyle The Forever Purge, izleyici karşısına çıkmaya hazır!

    Gerilim ve korku türündeki Purge serisine ait yeni film, The Forever Purge'den resmi olarak fragman paylaşıldı. Universal Pictures bünyesinde izleyici karşısına çıkacak olan film, Everardo Gout tarafından yönetildi. Senaryosunu ise tüm Purge serisinde imzası bulunan James DeMonaco kaleme aldı.

    The Forever Purge ile bir kez daha korkunç Arınma Gecesi'ne tanıklık edeceğiz. Orijinalinde 2020'nin Haziran ayında gösterime girmesi planlanan The Forever Purge, Universal'ın ani kararıyla henüz Mayıs ayının ortasındayken süresiz olarak ertelenmişti. Şimdi ise bir kez daha film vizyona girmeyi deneyecek.

    The Forever Purge'de bir çift olan Adela ve Juan bir anda kendilerini Texas'taki bir çiftlik evinde mahsur bulurlar. Çift, bir uyuşturucu kartelinden kaçıyordur. İkili tam orada yasadışı bir şekilde yaşayan insanlardan merhamet dilenirken Arınma Gecesi gelip çatacak ve ortalık kızışacaktır. Filmin oyuncu kadrosunda Ana de la RegueraTenoch Huerta, Brett Edwards, Mark Krenik gibi isimler yer alacak.

    Universal, Blumhouse ile birlikte yaptığı ortaklık sayesinde korku ve gerilim filmlerinin stüdyosu haline geldi. Nia DaCosta imzalı Candyman ve Halloween Kills ile Halloween Ends de Universal bünyesinde izleyici karşısına geçecek.

    The First Purge'ün ardından gelecek olan The Forever Purge, ülkemizdeki sinemalarda 2 Temmuz tarihinde gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top