Hesabım
    Emily Blunt, "Fantastic Four" Dedikoduları Hakkında Konuştu

    Emily Blunt, süper kahraman filmlerinin çok yorucu geldiğini söylüyor.

    Sessiz Bir Yer 2 ile sinemalarda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Emily Blunt, hakkında çıkan Fantastic Four dedikoduları hakkında konuştu. Ama konuşulanlar bir dedikodudan çok, hayran isteği olarak yerini almıştı. Hayranlar sosyal medyada birçok kez Emily Blunt'ın Susan Storm olmasını istediğini belirtti. Ama Blunt, süper kahraman filmlerinin çok yorucu olduğunu düşünüyor.

    Son olarak Mary Poppins Returns'de izlediğimiz yıldız oyuncu Emily Blunt, süper kahraman dizi ve filmleri hakkında 'neredeyse' kesin konuştu. Blunt, süper kahraman yapımlarının çok yorucu olduğunu düşündüğünü belirtti. Ama hiçbir zaman 'asla' demeyeceğini de ilave etti: "Su altında kaldık. Yalnızca filmler konusunda değil, televizyon dizileriyle de aynı durumdayız. Hiçbir zaman birini canlandırmam demiyorum. Yalnızca o kadar havalı bir yapım ve karakter olmalı ki, ilgimi çeksin."

    Emily Blunt'ın adının ayrıca Black Widow ile geçtiği de biliniyor. Scarlett Johansson'dan önce Emily Blunt rol için düşünülüyordu. Oyuncu söylediklerine göre, süper kahraman filmlerinin onu aştığını düşünmüyor, yalnızca geleceğini orada görmediğini ifade ediyor: "Robert Downey Jr. ile birlikte çalışmak istemiştim. Harika olabilirdi. Ama süper kahraman filmleri bana göre mi bilmiyorum. Benim alanımda değiller. Onlardan hoşlanmıyorum gerçekten."

    Böylelikle Emily Blunt'ın Marvel'a transfer olmayacağını öğrenmiş olduk. Aynı zamanda Blunt'ın eşi John Krasinski de Fantastic Four ile anılıyor. Ama Krasinski'den henüz bir ses çıkmadı. Blunt, yakın zamanda Sessiz Bir Yer 2'de görülecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top