Hesabım
    Henry Golding ve Samara Weaving'li "Snake Eyes"dan Fragman!

    G.I. Joe spin-off'u Snake Eyes'dan ilk fragman paylaşıldı.

    G.I. Joe çizgi roman serisinden uyarlanan Snake Eyes'ın resmi fragmanı izleyici karşısına çıktı. Snake Eyes'ın orijinal hikayesinin anlatıldığı filmde başrolde Henry Golding'i izleyeceğiz. Fragmandan gördüğümüz kadarıyla yıldız oyuncu, meşhur kostümünü giyerek Samara Weaving ile birlikte maceraya atılıyor.

    Snake Eyes'ın yaz aylarında sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor. Henry Golding filmde, yüzünü saklayarak tehlikeli görevlere koşan, katanalı bir ninja komandosu Snake Eyes'ın kendisini canlandırıyor. Samara Weaving ise orijinal bir G.I. Joe ajanı olan Scarlett'a hayat veriyor. The Baroness ile La Casa De Papel'in yıldız oyuncusu Ursula Corbero'yu; Snake Eyes'ın rakibi Storm Shadow olarak Andrew Koji'yi; Storm Shadow'un amcası olan ve Arashikage ninjalarının başında yer alan the Hard Master olarak ise Iko Uwais'i izleyeceğiz.

    Snake Eyes'ın yapımcısı Lorenzo di Bonaventura, filmin Snake Eyes karakteriyle ilgili birçok gizemli soruya cevap vereceğini söyledi. Snake Eyes'da kahramanın gerçek adını, nereden geldiğini ve kim olduğunu öğreneceğimiz biliniyor. Robert Schwentke'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Snake Eyes'ın çizgi romanlardaki hikayesi şöyle: Snake Eyes, kılıç ve bıçak gibi silahların kullanımında ölümcül yetenekleri olan bir ninja savaşçıyı konu ediniyor. Bir dövüş ustası olduğu için silahsızken de son derece tehlikeli olan Snake Eyes, G.I. Joe ekibine katılması için işe alınır. Bu ekibe alınana kadar hep tek başına çalışan karakterin geçmişi çok iyi bilinmiyor. Ancak bir helikopter kazasında yaşananların ardından konuşma yeteneğini kaybettiği biliniyor. Yüzünü saklamak için çeşitli maskeler ve kostümler kullanıyor. 

    Snake Eyes, 6 Ağustos 2021'de ülkemizdeki sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top