Hesabım
    Levent Cengizhan'ın Yapımcısı Olduğu "İzmitçe" Dizi ve Film Geliyor!

    Kuruçeşme Gişeler ve Bu Nasıl Aile için harekete geçildi.

    Levent Cengizhan'ın imzasını atacağı iki yeni yapım geliyor. Bu Nasıl Aile adını alacak olan bir film ve Kuruçeşme Gişeler isimli dizi için harekete geçiliyor. Cengizhan'ın yapımcısı olduğu, bir diğer film olan Hareket Sekiz'in de bir kısmı İzmit'te çekilmişti. Şimdi ise yapımcı, memleketi olan İzmit'e ait yapımları hayata geçirmek istiyor.

    Yanlış Anlama, Hareket Sekiz, Yapışık Kardeşler, Ağır Romantik, 9 Kere Leyla, Rafadan Tayfa Göbeklitepe, Geniş Aile, Müstakbel Damat gibi projelerde imzası bulunan Levent Cengizhan'dan İzmitçe ve Kuruçeşme Gişeler adını alan iki yapım geliyor. Açıklamalara göre Kuruçeşme Gişeler dizisinin yönetmen koltuğuna Cengizhan Durmaz oturacak. Dizinin kadrosu, İzmitli oyunculardan oluşacak. Dijital platformlarda yayınlanması planlanan Kuruçeşme Gişeler, üç sosyal medya fenomeninin İstanbul'dan İzmit'e kaçma maceralarını anlatacak. Dizinin geliri ise Darüşşafaka'ya aktarılacak.

    Bu Nasıl Aile isimli sinema filminin çekimlerine Ağustos ayı içerisinde başlanacak. Filmde ailenin en normal üyesi olan genç bir kadın, ailesinden ayrılarak İzmit'e yerleşmiştir. Kadın, yalnızca ailesine hamile olduğunu haber vermek için bir arama yapar. Aile, hiçbir zaman kızlarının yanında olmamıştır, kadın bu saatten sonra da yanında ailesinden birini istemiyordur. Ama bu kez aile, kızlarını yalnız bırakmamak için ellerinden geleni yapacaktır.

    Açıklamalara göre film ve dizi projesi için İzmit'ten yepyeni oyuncular seçilecek. Levent Cengizhan, yeni isimleri yıldızlaştırmak istediğini dile getiriyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top