Hesabım
    The Mitchells vs The Machines'in Kesilen Sahnesi Yayınlandı

    Ailem Robotlara Karşı animasyon filminden yeni bir video paylaşıldı!

    Michael Rianda ve Jeff Rowe'un yönetmen koltuğuna oturduğu animasyon türündeki Ailem Robotlara Karşı'dan yeni bir video paylaşıldı. Filmin sanat departmanında görev alan Guillermo Martinez'in sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda, The Mitchells vs The Machines'in silinen bir sahnesi yer alıyor. Sahnenin tam olarak filme uygun hale dönüştürülmediği görülüyor. Yani çizim olarak tasarlanmış.

    Vizyona girmesi planlanan, ancak coronavirüs nedeniyle soluğu Netflix'te alan Ailem Robotlara Karşı'dan yeni bir video paylaşıldı. 30 Nisan'da gösterimini yapmaya başlayan filmin videosunda, silinen bir sahneye ait çizimler yer alıyor.

    Ailem Robotlara Karşı'nın konusu ise şöyle: Ailem Robotlara Karşı, ayaklanan teknolojiye karşı zorlu bir mücadeleye girişen bir ailenin hikayesini konu ediyor. Katie, hayalini kurduğu sinema okuluna girmeyi başarınca mutluluktan deliye döner. Evinden kilometrelerce uzaklıktaki okuluna gitmek için hazırlıklara başlayan Katie’ye bu yolculuğunda ailesi de eşlik eder. Keyifli bir şekilde yola koyulan aile, yolculuk sırasında robotların dünyayı istila ettiğini öğrenir. Teknoloji ayaklanıp, robotlar sokaklarda dolaşmaya başlayınca, aile dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

    Danny McBrideAbbi JacobsonMaya Rudolph, Olivia ColmanEric  AndreFred ArmisenBeck Bennett, Chrissy Teigen, John Legend, Charlyne Yi, Conan O'Brien, Sasheer Zamata, Elle Mills, Jay Pharoah, Alex Hirsch ve Griffin McElroy The Mitchells vs The Machines'in seslendirme kadrosunda yer alıyor. Ailem Robotlara Karşı'da aynı zamanda Spider-Man: Into The Spider-Verse'ü hayata geçiren Chris Miller ve Phil Lord'un imzası bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top