Hesabım
    Persuasion Uyarlamasına Cosmo Jarvis ve Suki Waterhouse Katıldı

    Persiasion'ın oyuncu kadrosu genişliyor.

    Dakota Johnson'ın yıldızı olacağı Jane Austen kitap uyarlaması Persuasion'ın oyuncu kadrosuna yeni isimlerin eklendiği açıklandı. Cosmo Jarvis, Suki WaterhouseRichard E. GrantNikki Amuka-Bird, Ben Harvey Bailey SmithIzuka Hoyle, Mia McKenna-Bruce ve Nia Towle Persuasion'ın oyuncu kadrosuna dahil edildi.

    Yıldız oyuncular Henry Golding ve Dakota Johnson'ın başrolünü paylaşacağı ve Türkçe olarak İkna adıyla bilinen Jane Austen kitabı Persuasion'ın oyuncu kadrosu genişliyor. Carrie Cracknell'in yönetmen koltuğuna oturacağı Persuasion'da Cosmo Jarvis'in Anne Elliot'a romantik yakınlığıyla bilinen Kaptan Frederick Wentworth'u canlandıracağı biliniyor. Henry Golding ise Anne'in kuzenine hayat verecek.

    Filmin konusu ise şöyle olacak: Anne Elliot, ailesiyle birlikte lüks bir yaşam süren genç bir kadındır. Ancak ailesi iflasın eşiğindedir. Bu sırada ayrılmalarından sonra şehirden ayrılan Frederick Wentworth, geri döner. Fredirck’in yeniden hayatına girmesiyle birlikte Anne, geçmişi ardından bırakmak ve kalbinin sesini dinlemek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

    İkna, 1817 yılında okuyucu karşısına çıkmıştı. Eser, televizyon ekranlarına uyarlanma şansı elde etmişti. İlk olarak bir BBC mini dizisi olarak Daphne Slater ve Paul Daneman başrolüyle izleyicileriyle buluşmuştu. Son olarak ise 1995 yılında Ciarán Hinds'li versiyonuyla televizyon filmine dönüştürülmüştü. Yeni Persuasion uyarlamasının senaryosunu kitaptan Ron Bass ve Alice Victoria Winslow uyarlıyor. Andrew Lazar, Christina Weiss Lurie, Elizabeth Cantillon, Michael Constable ve David Fliegel filmin yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top