Hesabım
    The Kissing Booth'un Yıldızı Jacob Elordi, "Parallel"in Yıldızı Olacak

    Legendary Films bünyesindeki Parallel için oyuncu kadrosu oluşturuluyor.

    Legendary Films bünyesinde hayata geçirilecek olan Parallel filminin oyuncu kadrosuna bir ismin eklendiği resmi olarak açıklandı. The Kissing Booth filmlerinin yıldız oyuncusu Jacob Elordi, Parallel'in oyuncularından biri olacak. Parallel, bilim kurguya yakın bir aksiyon gerilimi olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Söylenenlere göre Parallel film tam anlamıyla türlerin geçişi olacak. Bilim kurgu, aksiyon ve gerilim türlerini birleştiren film, romantizm sosunu kullanacak. Misfits ile BAFTA Ödülü sahibi olan Tom Green, Parallel'in yönetmen koltuğuna oturacak. Steve Lightfoot, senaryosunu kaleme alacak. Son olarak The Kissing Booth ve Euphoria gibi iki farklı uçtaki popüler yapımda izlediğimiz Jacob Elordi ise, Parallel'in yıldızı olacak. Oyuncu ayrıca yakın zamanda Ben Affleck ile birlikte rol aldığı Deep Water ile izleyici karşısına çıkacak.

    Parallel filminin tam konusu henüz açıklanmadı. Yalnızca kendi dünyamızın gerçekliğinden farklı gerçekliklere sahip bir dünyada geçeceği biliniyor. Filmde bu dünyadan, paralel dünyaya yolculuk yapmak yasak olacaktır. Muhtemelen romantizmi ve iki paralel evrene ait iki kişiden doğacak.

    Filmde Jacob Elordi'ye eşlik edecek oyuncular henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top