Hesabım
    Netflix Yapımı "Good on Paper"dan Fragman!

    Iliza Shlesinger başrollü romantik komedi "Kimsin Sen?"den fragman paylaşıldı.

    Hollywood'un yükselen komedyenlerinden biri olan Iliza Shlesinger'ın başrolünde yer aldığı romantik komedi filmi Good on Paper'dan fragman paylaşıldı. Netflix'te yayınlanacak olan film, eğlenceli fragmanıyla karşımıza çıkıyor. Netflix, başarılı komedyenin showlarını 2020 yılının 1 Nisan'ında yayınlamıştı. Şimdi ise Shlesinger yeni bir film sayesinde Netflix ile birlikte çalışıyor.

    Türkçe adıyla Kimsin Sen?'de hem filmin yıldızı, hem de senaristi olan Iliza Shlesinger'e Margaret Cho eşlik ediyor. Ayrıca Rebecca Rittenhouse, Matt McGarry, Britney Young, Tyler Cameron gibi komedi dünyasının tanına isimleri Good on Paper'da rol alıyor. Ek olarak eski Victoria's Secret mankeni Taylor Hill'i filmde izleyeceğiz.

    Atypical ve The Babysitters Club yapımlarıyla tanınan Kimmy Gatewood'un yönetmen koltuğunda bulunduğu Good on Paper'ın konusu ise şöyle: Kimsin Sen?, bir kadının mükemmel görünen yeni erkek arkadaşıyla ile kuduğu dünyası konu ediliyor. Andrea Singer, yıllarca kariyerine odaklanan bir komedyendir. Artık aşk hayatında da aradığı mükemmel erkeği bulmuştur. Her şey kusursuz gözükmektedir ancak karşısındaki kişi gerçekten göründüğü gibi midir?

    Netflix, Kimsin Sen?'i, 23 Haziran tarihinde izleyici karşısına çıkaracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top