Hesabım
    Warner Bros, Vampir Filmi "The Hunger"ı Yeniden Çekecek

    Angela Robinson, The Hunger'ın yönetmeni olacak.

    1983 yapımı The Hunger filminin yeniden çekileceği resmi olarak duyuruldu. Warner Bros bünyesinde hayata geçirilecek olan film, Jessica Sharzer'ın kaleme alacağı senaryo aracılığıyla beyaz perdeye aktarılacak. Vampir temalı The Hunger, yüzyıllar boyunca kurbanlarının kanı sayesinde hayatta kalan bir vampire odaklanıyor.

    Başrolünde Catherine DeneuveDavid Bowie ve Susan Sarandon'ın yer aldığı The Hunger, Warner Bros tarafından beyaz perdeye yeniden aktarılacak. 80'li yıllarda vampir temasının sinemadaki en önemli temsillerinden biri olan The Hunger'ın konusu ise şöyleydi: Miriam ve John, ölümlülerin kanlarıyla beslenerek ebedi gençliğe ve ölümsüzlüğe sahip olacağını düşünen iki vampir sevgilidir. En azından John uzun bir süre bu gerçeğe inanmıştır! John birdenbire, hızlı bir şekilde yaşlanmaya başladığında bir yalanın parçası olduğunu fark eder. John ölümsüzdür, fakat sonsuza dek genç kalamayacaktır. Şimdi yapması gereken tek şey yaşlanmasını durdurabilecek tek kişiden, Dr. Sarah Roberts’tan yardım istemektir.

    Orijinal filmin yönetmenliğini Top Gun ile tanınan Tony Scott üstleniyordu. Şimdi ise Scott'ın yerini Angela Robinson'ın alacağı söyleniyor. Robinson, True Blood isimli vampir dizisiyle tanınıyor. American Horror Story ile tanınan Jessica Sharzer ise filmin senaryosunu kaleme alacak. Film, esasen Whitley Strieber'in romanına dayanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top