Hesabım
    Ben Platt Başrollü Müzikal Uyarlaması "Dear Evan Hansen"dan Fragman!

    Universal uyarlaması Dear Evan Hansen'ın resmi fragmanı paylaşıldı.

    Stephen Chbosky yönetmenliğindeki Dear Evan Hansen'ın fragmanı yayınlandı. Orijinalinde bir Broadway oyunu olarak izleyici karşısına çıkan Dear Evan Hansen, müzikalin de başrol oyuncusu olan Ben Platt ile birlikte uyarlandı. Fragmana Platt'in seslendirdiği You Will Be Found şarkısı damgasını vuruyor.

    Broadway müzikalinden uyarlanan Dear Evan Hansen'ın oyuncu kadrosunda Ben Platt'in yanı sıra Kaitlyn DeverAmandla StenbergJulianne MooreAmy Adams gibi yıldız isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu müzikalden uyarlayan isim Steven Levenson oldu. Dear Evan Hansen'a ait parçaların beste ve sözleri ise Benj Pasek & Justin Paul ikilisi tarafından yazıldı. Marc Platt ve Adam Siegel, filmin yapımcılığını üstlendi.

    Filmin konusu ise şöyle: Dear Evan Hansen, bir lise öğrencisinin hikayesini konu ediyor. Anksiyete bozukluğundan muzdarip olan Evan Hansen, hastalığının düzelmesine katkı sağlamak için kendisine mektup yazar. Ancak bir gün mektuplarından biri ulaşmaması gereken birinin eline geçer. Mektubun intihar eden bir arkadaşının ailesinin eline geçmesiyle birlikte Evan kendisini büyük bir trajedinin içinde bulur.

    Universal Pictures, Dear Evan Hansen'ın dünya çapındaki dağıtımından sorumlu olacak. Ülkemizde de tüm dünyayla aynı gün, 24 Eylül 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top