Hesabım
    Ant-Man and The Wasp: Quantumania'da The Mandalorian Teknolojisi Kullanılacak

    Peyton Reed, Ant-Man 3'ten kamera arkası fotoğrafı paylaştı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmi Ant-Man and The Wasp: Quantumania'dan bir kamera arkası görüntüsü paylaşıldı. Filmin yönetmeni Peyton Reed'in paylaşımından anlaşıldığı kadarıyla Ant-Man 3, The Mandalorian'da kullanılan ileri düzey teknoloji ile çekiliyor. 

    Marvel Sinematik Evreni'ne ait yeni faz film ve dizilerin çekimleri büyük bir hızla yapılıyor. WandaVision ve The Falcon and The Winter Soldier dizileri Disney+'ta gösterime girdi. Bu sırada Thor: Love and Thunder, ve Ant-Man 3 gibi birbirinden heyecan verici filmlerin çekimleri şu anda yapılıyor. Hazırlık aşamasında bulunan Ant-Man and The Wasp: Quantumania'nın yönetmen koltuğunda bulunan Peyton Reed, çekimler sırasında kameraya aldığı bir görüntüyü takipçileriyle paylaştı. Bu görselde, filmin The Mandalorian usulüyle çekildiği görülüyor.

    The Mandalorian'da kullanılan teknolojiyi ILM geliştirmişti. Büyük bütçeler gerektiren bu teknolojinin, prodüksiyonun zamanını azaltarak kolaylık sağladığı biliniyor. Kubbeli bir daire şeklinde tasarlanan teknolojik set, oyuncu gerçekten o mekandaymış izlenimi veriyor. Ant-Man and The Wasp: Quantumania'nın yanı sıra Robert Pattinson başrollü The Batman'in de The Mandalorian teknolojisiyle çekildiği biliniyor.

    Ant-Man 3'ün diğer ayrıntılarına dönersek, filmin kötüsü Jonathan Mayors olacak. Oyuncu Kang The Conquerer'a hayat verecek. Kang The Conquerer'ın kökeni, çizgi romanlarda Victor Van Doom zamanlarına dayanıyor. O dönemde Doom'un yaptığı bir zaman makinesini bularak Antik Mısır'da yaşar. Dünyanın gelecekteki kaotik halini, daha büyük bir felakete yol açarak önlemeye çalışır. Yani bu durumda tıpkı Avengers: Endgame'de olduğu gibi Ant-Man'in geçmişe gidip Kang ile mücadele edebileceği tahmin ediliyor.

    Ant-Man and the Wasp: Quantumania, 17 Şubat 2023'te sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top