Hesabım
    Adil El Arbi ve Bilal Fallah DC İçin "Batgirl"ü Yönetecek

    Warner Bros, Batgirl filmi için harekete geçiyor.

    Warner Bros bünyesinde hayata geçirilecek olan Batgirl filminin yönetmenleri resmi olarak açıklandı. Bad Boys For Life ile başarı yakalayan Adil El Arbi ve Bilall Fallah, Batgirl'ün yönetmenliğini üstlenecek. Filmin HBO Max üzerinden gösterime girmesi planlanıyor. Bumblebee'nin yazarı Christina Hodson ise filmi kaleme alacak.

    HBO Max'e özel olarak hazırlanan Batgirl'ün yönetmen koltuğuna oturacak olan isimler belli oldu. Black ve Bad Boys For Life filmleriyle tanınan Adil El Arbi ile Bilall Fallah, Batgirl'ü hayata geçiren iki isim olacak. Ayrıca Arbi ve Fallah'ın Marvel için de çalışacağı biliniyor. Yönetmenler, Ms Marvel dizisini çekecekler. Batgirl filmi uzun süredir hayata geçirilmeye çalışılıyor. Avengers yönetmeni Joss Whedon, 2018 yılında Batgirl'ün yönetmenliğine getirilmiş ve sonra Whedon projeden ayrılmıştı.

    Esasen DC ve Warner Bros, Batgirl'ün yönetmenliği için bir kadın yönetmenle anlaşmayı düşünüyorlardı. Ancak anlaşma Arbi ve Fallah ile yapıldı. Filmin yazarlığını Bumblebee, Birds of Prey, The Flash yapımlarıyla tanınan Christina Hudson üstlenecek. Yapımcısı ise Cruella'ya imzasını atan Kristin Burr olacak.

    Batgirl, Gotham City'de Barbara Gordon'ın hikayesine odaklanacak. Barbara, şehrin en tanınan komiseri Jim Gordon'ın kızı olarak tanınıyor. Karakter ilk kez çizgi romanlarda 1967 yılında görülmeye başlanmıştı. Detective Comics #357 ile karakter, çizgi romanlara giriş yaptı. Batgirl sinemada ise Joel Schumacher'in Batman & Robin filminde görüldü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top