Hesabım
    Aretha Franklin'in Yaşamını Anlatan "Respect"ten Yeni Fragman!

    Respect, sonunda izleyici karşısına çıkıyor.

    Jennifer Hudson'ın yıldızı olduğu biyografi türündeki Respect filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Efsanevi müzisyen Aretha Franklin'in yaşamının ve müzikal kariyerinin anlatıldığı Respect, uzun süredir vizyona girmeyi bekliyordu. 

    İflas eden ve Amazon tarafından satın alınması beklenen MGM bünyesindeki Respect, müzik ikonu Aretha Franklin’in hayatına odaklanıyor. Filmde, Franklin’in babasının klisesinin korusunda şarkı söylediği çocukluklar zamanlarından, ikonik bir süperstar ve bir sivil haklar aktivistine dönüştüğü zamanlara bir yolculuk yapılıyor. Eğer coronavirüs engeli çıkmasaydı, Jennifer Hudson'ın bu ödül sezonuna Respect'teki performansıyla damgasını vurması bekleniyordu.

    Respect, Aretha Franklin'in kariyerini ve özel yaşamını birleştiriyor. 1966 yılında yıldızı parlamaya başlayan Franklin, “I Never Loved a Man (The Way I Love You)”, "Respect”, “(You Make Me Feel Like) A Natural Woman”, “Chain of Fools”, “Thin" ve “I Say a Little Prayer" gibi şarkılarıyla tanınıyordu. Queen of Soul ile gönüllerde taht kuran müzisyen, 2018 yılında hayatını kaybetmişti. Hayatı boyunca 17 tane Grammy ödülü kazanan Franklin'in filminin çekilmesi ölümünden beri düşünülüyordu.

    Liesl Tommy'nin yönetmen koltuğuna oturduğu "Respect"in senaryosunu Tracey Scott Wilson kaleme aldı. Respect'in oyuncu kadrosunda ise önemli isimler var. Oscar Ödülü sahibi Jennifer Hudson, Franklin'e hayat verecek ve filmin yıldızı olacak. Diğer rollerde ise, Leroy McClainForest WhitakerTate DonovanMarlon WayansMarc Maron ve Mary J. Blige gibi önemli oyuncular bulunuyor.

    Respect, ülkemizdeki izleyicileriyle 21 Ağustos tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top