Hesabım
    Bette Midler, Sarah Jessica Parker ve Kathy Najimy'nin Hocus Pocus 2'ye Dönüşü Resmileşti

    Hocus Pocus 2'den yeni bir tasarım paylaşıldı.

    Hocus Pocus 2'nin duyurusu geçtiğimiz yıl içerisinde yapılmıştı. Ancak üç başrol oyuncunun film için Disney ile anlaşma yapıp yapmayacağı kesin değildi. Şimdi ise Bette Midler'in Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla birlikte Bette Midler, Sarah Jessica Parker ve Kathy Najimy'nin Hocus Pocus 2'ye dönüşü resmileşti.

    Hocus Pocus devam filmi ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Açıklamalara göre filmin yönetmen koltuğuna oturması planlanan Adam Shankman, projeden ayrıldı. Şimdilerde Disenchanted ile meşgul olan Shankman'ın programı, Disney ile uyuşmadı. The Proposal ile tanınan Anne Fletcher ise Hocus Pocus 2'nin yönetmen koltuğuna getirildi.

    Shankman, açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Takvimimizin uymaması nedeniyle Disney+ için büyük bir olay olması beklenen filmde arkadaşlarım Bette, Sarah Jessica ve Kathy'yi yönetemeyecek olmaktan üzüntü duyuyorum. Önceki işleriyle insanların yaşamına keyif ve kahkaha getiren Anne ipleri ele aldığı için bu konuda daha mutlu olamazdım. Yine de bir meslektaşı ve arkadaşı olarak takdir ettiğim Lynn Harris ile birlikte bu dahiyane projede yürütücü yapımcı olarak işleri yöneteceğim için gururluyum."

    Hocus Pocus, Cadılar Bayramı'nda dirilen üç yaşlı cadının hikayesini anlatıyordu. 1993 yapımı kült komedi filmi, şimdilerde yeniden canlandırılıyor. Film, 2022 yılı içerisinde Disney+ üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top