Hesabım
    The Conjuring: The Devil Made Me Do It'ten Yeni Röportaj Videosu!

    The Conjuring: The Devil Made Me Do It'in paylaşılan yeni videosunda şeytani bir ele geçirilmeye tanıklık ediyoruz ve bu olayı yaşayan Debbie Johnson ile röportajı izliyoruz.

    Michael Chaves'in yönetmen koltuğuna oturduğu The Conjuring: The Devil Made Me Do It'ten yeni bir video paylaşıldı. Film, gerçek yaşanan olaylardan alıntılanarak hayata geçirilmişti. Arne Johnson, işlediği cinayetlerin sorumlusunun şeytani güçler olduğunu söyleyerek mahkemede savunma yapmıştı. Videoda ise Arne Johnson'ın gerçek hayattaki eşi Debbie, yaşadıklarını anlatıyor.

    Debbie Johnson'ın anlattıklarına göre evlerinde Debbie'nin küçük kardeşi işe birlikte yaşıyorlardı. Küçük yaşlarda olan David, şeytani güçler tarafından zarar görüyordu. Arne ise onu korumaya çalışıyordu. Debbie Johnson'ın videoda bahsettiği her detayın filmde yer aldığı görülüyor.

    Ed ve Lorraine Warren çifti bir kez daha şeytani olayları çözmek üzere karşımıza çıkıyor. Çifti en son Annabelle Comes Home filminde görmüştük. The Conjuring: The Devil Made Me Do It, 1981 yılında yaşanan olaylara götürüyor. Arne Cheyenne Johnson'ın cinayetten tutuklanması ve devamında gelen dava sürecinde kendini savunma şekli, tarihi kazınmıştı. Johnson, cinayeti ona şeytanın yaptırdığını söylüyordu. Dava sayesinde Amerika tarihinde ilk kez biri suçsuzluğunu kanıtlanamayan olaylarla kanıtlamaya çalışmıştı. Filmde burada devreye Ed ve Lorraine Warren çifti giriyor. Zanlının bahsettiği şeytani varlıkları araştırmaya girişiyorlar.

    The Conjuring: The Devil Made Me Do It'in oyuncu kadrosunda ilk iki filmden hatırladığımız yıldız oyuncular Vera Farmiga ve Patrick Wilson'ın yanı sıra Ruairi O'Connor, Sarah Catherine HookJulian HilliardCharlene Amoia ve Paul Wilson bulunuyor. The Conjuring: The Devil Made Me Do It, 11 Haziran 2021 tarihinde ülkemizdeki sinemalarda gösterimini yapmaya başlayacak. Yurt dışında ise HBO Max üzerinden 4 Haziran'da izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top