Hesabım
    Disney ve Pixar Yapımı "Luca"nın Ekibi Filmi Anlatıyor

    Animasyon filmi Luca, izleyici karşısına geçmeye hazır!

    Yaz havasının hakim olduğu animasyon türündeki Luca filminden yeni bir röportaj videosu paylaşıldı. Disney+'ta yayınlanacak olan filmin videosunda yepyeni bir maceraya çıkacağımızın müjdesi veriliyor. Yönetmen Enrico Casarosa ile seslendirme kadrosunda yer alan Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Emma Berman, Maya Rudolph ve Jim Gaffigan, videoda arkadaşlığın gücünden bahsediyor.

    Yakın zamanda The Little Mermaid filminde de seslendirme yapacak olan Jacob Tremblay'in başkahramanını seslendirdiği Luca filminin konusu ise şöyle: Küçük bir çocuk olan Luca, yaz aylarını İtalyan Rivierası’nda makarna yiyip, tüm gün scooterla gezerek geçirir. Luca bu macera dolu yazını, yeni edindiği arkadaşıyla paylaşır. Ancak çok geçmeden arkadaşıyla ilgili gizli bir sırrı keşfeder. Luca’nın yeni arkadaşı, okyanus yüzeyinin hemen altında bulunan başka bir dünyadan gelen bir deniz canavarıdır.

    Oscar adayı La Luna kısa filmiyle tanınan Enrico Casarosa'nın ilk uzun metraj denemesini hayata geçirdiği Luca animasyon filmi, yönetmenin de söylediklerine göre animasyon türüne yeni bir sıcaklık getirecek. Hemen hemen her şeyin el yapımı olduğu film, 18 Haziran tarihinde Disney+ üzerinden izleyici karşısına geçecek. Ülkemizde ise aynı tarihde sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top