Hesabım
    Zack Snyder, Martin Scorsese'nin Süper Kahraman Filmleriyle İlgili Düşüncelerine Cevap Verdi

    Zack Snyder, yeni bir açıklamada bulundu.

    Martin Scorsese geçen yıllarda süper kahraman türü ile ilgili düşüncelerini açıkladığında ortalığın karışmasına neden olmuştu. Şimdi ise Justice League ve Army of The Dead filmlerinin yönetmeni Zack Snyder, Scorsese'nin söylediklerini değerlendirdi. DC Evreni'nin ünlü yönetmeni Snyder, Martin Scorsese'yi takdir ettiğini dile getirdi.

    Justice League'in 4 saatlik versiyonu ile beğeni toplayan, ancak aynı olumlu eleştirileri Army of The Dead ile alamayan Zack Snyder, Martin Scorsese'nin süper kahraman filmlerine yaklaşımını değerlendirdi. Yönetmen, şu sözleri sarf etti: "Bu adil. Martin Scorsese bir dahi. Eğer bir şeyde gerçekten iyiyseniz, o dünya hakkında yorum yapmak hakkınızdır. Sözleri benim ona olan saygımı azaltmadı. Eminim benim filmlerimden bahsetmiyordur. Olabilir de. Ama öyle olmadığını düşünmek istiyorum. Diğerlerine söylüyor..."

    Zack Snyder bugüne kadar Watchmen, Man of Steel, Batman v. Superman: Dawn of Justice ve Justice League süper kahraman filmlerini çekti. Son olarak da Netflix'de Army of The Dead filmi gösterime girdi. Dave Bautista gibi yıldız bir ismi kadrosunda bulunduran film, zombi temasını arkasına alıyor. Yönetmenin gelecek projeleri arasında The Fountainhead isimli bir film bulunuyor. DC ile birlikte bir daha film çekip çekmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top