Hesabım
    Yıldız Kadrolu "Eternals"dan Resmi Fragman Paylaşıldı!

    Chloe Zhao yönetmenliğindeki Eternals'ın fragmanı yayında!

    Oscar ödüllü yönetmen Chloe Zhao'nun yönetmen koltuğuna oturduğu Marvel Sinematik Evreni filmi Eternals'dan resmi fragman paylaşıldı. Dördüncü fazın en önemli filmlerinden biri olması beklenen Eternals'ın fragmanında "It's the end of the world" şarkısını dinliyor ve yepyeni bir dünyaya adım atıyoruz.

    Eternals halkı, insanları, humanoid ırkı Deviant'lara karşı savunmak için Dünya'ya gönderilen ölümsüz ve çok güçlü bir insan türü. Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials'ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants'ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır.

    Filmin oyuncu kadrosunda Angelina Jolie, Richard MaddenSalma HayekGemma ChanKit HaringtonKumail NanjianiBrian Tyree HenryBarry KeoghanDong Seok MaLia McHugh gibi yıldızlar bulunuyor. Kevin Feige'in sözleriyle, bizleri usta bir yönetmenin ellerinden çıkan bir sinema filmi bekliyor. 

    Marvel Sinematik Evreni'nin ilk üç evresinde Black Widow, Iron Man, Captain America, Hulk gibi kahramanların etrafında dönen evreni kurtarma hikayeleri izlemiştik. Gittikçe genişleyen evren, Eternals sayesinde onlarca yeni kahramanı karşımıza çıkaracak. 4. fazda Shang-Chi, Ms Marvel, She-Hulk, Moon Knight gibi kahramanlarla da tanışacağız.

    Eternals, 5 Kasım 2021'de sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top