Hesabım
    Lionsgate, Gerard Butler'lı "The Plane"in Haklarını Devraldı

    The Plane'in hakları Lionsgate'in oldu.

    Yıldız oyuncu Gerard Butler'ın başrolünde bulunduğu The Plane filminin hakları Lionsgate'in oldu. Film, geçtiğimiz yıl Amerika Film Marketi'nde büyük ilgi görmüştü. Solstice Studios, filmin haklarını almıştı. Ama yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle film yeniden Lionsgate'e geri döndü. 

    The Plane'in çekimlerine yaz aylarında Puerto Rico'da başlanması planlanıyor. Filmin bütçesinin 50 milyon dolar civarında olduğu açıklanmıştı. Filmin konusu ise şöyle: Pilot olan Ray Torrance’ın kullandığı uçak, yakalandıkları fırtınada büyük hasar alır. Acil iniş yapmak zorunda kalan Ray, uçağı başarılı bir şekilde karaya indirir. Ancak iniş yeri iki yarı askeri grubun çatışma bölgesidir.

    Jean-François Richet, The Plane'in yönetmenliğini üstlenecek. Violence of Action ile tanınan JP Davis, filmin senaryosunu kaleme aldı. Film, Charles Cumming'in aynı isimli kitabından uyarlanıyor. Lorenzo di Bonaventura ve Mark Vahradian yapımcı koltuğunda bulunuyor.

    Gerard Butler, Lionsgate ile uzun süredir birlikte çalışıyor. Has Fallen serisinin son filmi Night Has Fallen için çalışmalar devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top