Hesabım
    Robert Pattinson, Warner Bros ve HBO Max ile Prodüksiyon Anlaşması Yaptı

    Robert Pattinson, stüdyoyla ilk bakış anlaşması imzaladı.

    DC'nin çoklu evreninde Bruce Wayne'e hayat veren Robert Pattinson, Warner Bros ve HBO Max ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Açıklamalara göre yıldız oyuncu Robert Pattinson, yapımcılığa adımını atıyor. 35 yaşındaki oyuncu, WarnerMedia'nın sinema kuruluşu Warner Bros Pictures, New Line Cinema ve televizyon kuruluşu Warner Bros Television, HBO Max ile ilk bakış anlaşması yaptı. Pattinson bu anlaşmayla birlikte dijital platform için, SVOD için ve sinemalarda gösterime girmesi için film ve dizilerin yapımcılığını üstlenecek.

    Robert Pattinson yeni anlaşması hakkında şu sözleri sarf etti: "Warner Bros ve HBO yapımları hayata geçirmede hep film yapımcılığının eş anlamlısı gibi olmuştur. Film ve dizi dünyasında en heyecan verici yeni sesleri onlarla birlikte keşfedeceğim ve onların vizyonuyla hayata geçireceğim için çok heyecanlıyım. Yıllardır bu stüdyoyla çalışmayı çok seviyorum ve özverilerini, şans verme isteklerini ve yaratıcı bir şekilde sınırları zorlama tutkularını takdir ediyorum."

    Robert Pattinson ilk kez Warner Bros ile Harry Potter and the Goblet of Fire filminde çalışmıştı. Twilight serisiyle kötü ün salan Pattinson, bağımsız sinemaya yönelmiş ve Maps to the StarsLifeThe Lost City of ZGood TimeDamselHigh LifeThe Lighthouse, The Devil All the Time gibi yapımlarda rol almıştı. Kariyerini iyi bir şekilde ilerleten Pattinson, yakında Warner Bros ve Matt Reeves imzalı The Batman'de başrol olarak karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top