Hesabım
    "Gunpowder Milkshake"ten Aksiyon Dolu Fragman!

    Lena Headey ve Karen Gillan'lı Gunpowder Milkshake, Netflix'te izleyici karşısına çıkacak.

    Navot Papushado'nun yönetmen koltuğuna oturduğu Gunpowder Milkshake'ten aksiyonun tavan yaptığı bir fragman yayınlandı. Netflix üzerinden gösterimini yapacak olan film, Karen Gillan ve Lena Headey'i anne kız olarak karşımıza çıkaracak. Fragmanda görüldüğü kadarıyla neredeyse John Wick usulü bir aksiyon filmi bizleri bekliyor.

    Gunpowder Milkshake'ten uzun süredir herhangi bir ayrıntı paylaşılması bekleniyordu. Sessizliğini koruyan film, sonunda gürültü yaratacak bir fragmanla karşımıza çıktı. Bu sırada da çıkan bir dedikoduya göre Gunpowder Milkshake'e devam filminin gelmesi planlanıyor. Karen Gillan filmde Lena Headey'in kızı olarak karşımıza çıkacak. Gillan, yakın zamanda Shelly filminde en yakın arkadaşını öldürmeye çalışan bir suikastçi olarak bu rolün benzerini devam ettirecek. Gunpowder Milkshake'in oyuncu kadrosunda Chloe Coleman, Michelle YeohCarla GuginoFreya AllenPaul GiamattiRalph Ineson gibi isimler yer alıyor.

    Gunpowder Milkshake'in konusu ise şöyle: Sam, annesi bir suikastçi olan 12 yaşında bir çocuktur. Annesi Scarlet yüksek düzey bir suikastçi olarak görev yapıyordur ve kızı Sam'i terk etmek zorunda bırakılır. Sam, annesinin çalıştığı acımasız şirket tarafından büyütülür ve yetişkin olunca da annesinin izinden gitme kararı alır. Şimdi ise 15 yılın ardından Sam, bir tetikçi olur. Ama gücünü, annesinin çalıştığı korkunç şirketi yok etmekte kullanacaktır.

    Gunpowder Milkshake'in 14 Temmuz'da Netflix'teki yerini alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top