Hesabım
    Stephen King Uyarlaması "Firestarter"dan İlk Görüntüler!

    Firestarter'ın paylaşılan videosunda birileri yanıyor!

    Zac Efron'un başrolünde yer aldığı korku türündeki "Firestarter" uyarlamasından yeni bir video paylaşıldı. Korku filmlerinin en bilindik yapım şirketi Blumhouse'un paylaştığı video ile birlikte prodüksiyonun ilk gününe giriş yapıldığı müjdesi veriliyor.

    Stephen King'in beyaz perdeye uyarlanan yüzlerce kitabından biri Firestarter olacak. Filmin yapımcılığını Blumhouse'un sahibi Jason Blum ve A Beautiful Mind, Cinderella Man, Star Trek: Picard, Star Trek: Discovery, Fringe gibi yapımlarda imzası bulunan Akiva Goldsman üstleniyor. Blum ve Goldsman daha önce de Paranormal Activity serisi için birlikte çalışmışlardı. 

    Stephen King'in 1980 yılında okuyucularıyla buluşturduğu kitap, sadece düşünce gücü ile ateşi kontrol edebilen küçük bir kızın, yeteneğini silaha dönüştürmek isteyen gizli bir devlet örgütü tarafından kaçırılması konu ediniyor. Zac Efron, filmde küçük kızın babasını canlandıracak. Michael Greyeyes'i John Rainbird olarak izleyeceğiz. Ama küçük kız rolünde kimin karşımıza çıkacağı bilinmiyor.  1984 yapımı filmin başrolünde Drew Barrymore bulunuyordu.

    Firestarter ilk olarak Fatih Akın ile anılıyordu. Ama sonrasında Keith Thomas ile anlaşma imzalandı. Firestarter'ın ne zaman gösterime gireceği şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top