Hesabım
    Charlize Theron ve Niki Caro, Netflix İçin Bir Film Geliştiriyor

    Charlize Theron ve Mulan'ın yönetmeni Niki Caro, iş birliği yapacak.

    Netflix'in gelecek projeleri arasına Charlize Theron ve Niki Caro'lu bir film eklendi. Açıklamalara göre film, New York Times'da yayınlanan bir makaleden uyarlanarak filme aktarılacak. Makalenin adı ise “The Fight for Gender Equality in One of the Most Dangerous Sports on Earth.” olarak biliniyor.

    New York Times Magazine'in “The Fight for Gender Equality in One of the Most Dangerous Sports on Earth.” makalesi, Daniel Duane tarafından kaleme alındı. Makale, cinsiyet eşitliğini sörf sporcuları Bianca Valenti, Andrea Moller, Paige Alms ve Keala Kennelly'nin gözünden ele alıyor. Point Break ve Johnny Tsunami gibi birçok filmin sörf sporunu erkekler üzerinden anlattığı biliniyor. Film, buna karşı çıkmayı hedefliyor. 

    Becky Johnston'ın kaleme aldığı senaryo üzerinden çekilecek olan film, sörf yarışmalarına katılan kadınların hikayesini anlatacak. Yönetmen Niki Caro, Disney için Mulan filmini hayata geçirmişti. Ayrıca The Zookeeper’s WifeWhale Rider ve North Country'de imzası bulunuyor. Eleştirmenler, Charlize Theron'un filmin yıldızı olmasını umuyor. Yıldız oyuncuyu F9 filminde yakın zamanda izleyeceğiz. Ayrıca henüz çekimleri tamamlanmayan The School for Good and Evil ile The Addams Family 2'de Theron yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top