Hesabım
    Sterling K. Brown ve Regina Hall "Honk for Jesus" Filminde Buluşacak

    Adamma Ebo'nun ilk uzun metraj filmi Honk for Jesus için harekete geçildi.

    Yıldız oyuncular Sterling K. Brown ve Regina Hall, aynı filmde buluşacak. Honk For Jesus adını alan film, bir Protestan kilisesinin papazı Lee-Curtis Childs'ın hikayesini anlatacak. Filmin yapımcılığını ise Oscar ödüllü oyuncu Daniel Kaluuya üstlenecek.

    Honk For Jesus'da Sterling K. Brown, Lee-Curtis Childs'a hayat verecek. Regina Hall ise Childs'ın eşi Trinity Child'ı canlandıracak. Çift, birlikte Protestan cemaatini yeniden bir araya getirmek ve inançlarını canlandırmak için büyük bir mücadele vereceklerdir.

    Deadline'ın haberine göre Honk For Jesus'ın yönetmenliğini Adamma Ebo üstlenecek. Ebo, ilk yönetmenlik ve senaristlik deneyimini bu film ile gerçekleştirecek. İkiz kız kardeşi Adanne Ebo ise yapımcı ekibi arasındaki yerini alacak. Honk For Jesus, sahte belgesel görünümüyle çekilecek. Ebo kardeşler, böylece bir çeşit mockumentary çekerek kiliseye hicivle yaklaşacaklar.

    Sterling K. Brown, This Is Us dizisiyle büyük bir başarıya imza atmıştı. Regina Hall'u ise Black Monday, Shaft, Girls Trip gibi yapımlardan tanıyoruz. Yapımcılardan Daniel Kaluuya, Judas and The Black Messiah filmi sayesinde Oscar ödülünün sahibi olmuştu. Honk For Jesus, önümüzdeki yıl içerisinde Sundance Film Festivali'nde karşımıza çıkacak. Sundance, hem çevrimiçi hem de fiziki olarak düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top