Hesabım
    Mark Rylance, "Bones & All"da Timothee Chalamet'ye Katıldı

    Luca Guadagnino'nun hayata geçireceği Bones & All oyuncu kadrosu genişliyor.

    Call Me By Your Name ve Suspiria ile başarı yakalayan Luca Guadagnino, kariyerine Bones & All ile devam ediyor. Yeni açıklamalara göre Mark Rylance, Bones & All'un kadrosuna katıldı. Filmin başrolünde ise Timothee Chalamet ve Taylor Russell yer alıyor.

    Luca Guadagnino son olarak We Are Who We Are dizisini hayata geçirmişti. Şimdi ise Bones & All için çalışmalara başladı. Şimdilerde çekimleri sürdürülen filmin oyuncu kadrosuna Bridge of Spies, Dunkirk, The Trial of Chicago 7 gibi yapımlarla tanınan Mark Rylance eklendi. Timothee Chalamet ve Taylor Russell'ın yıldızı olacağı Bones & All'un senaryosu Dave Kajganich tarafından kaleme alındı. Kajganich aynı zamanda A Bigger Splash filminin arkasındaki isimlerden biriydi. Ayrıca The Terror dizisiyle korku türündeki başarısını kanıtlamıştı. Filmin senaryosu Camille DeAngelis'in yazarı olduğu ve 2015 yılında yayınlanan kitaptan uyarlandı.

    Bones & All'un konusu şöyle olacak: Maren Yearly adındaki genç bir kadın, 16 yaşındayken annesi tarafından terk edilir. Şimdi uzun süredir görüşmediği babasını bulma umuduyla Amerika’yı dolaşır. Maren'in babasını bulmak istemesindeki en büyük neden, insan etine duyduğu isteğin altında yatan sebepleri keşfetmektir. Biri Maren'e sevgi gösterdiğinde genç kadın o kişiyi yemek istiyordur.

    Timothee Chalamet, önümüzdeki dönemlerde Dune, The French Dispatch ve Don't Look Up filmleriyle izleyici karşısına çıkacak. Son olarak dikkatleri üzerine The Little Women ve The King filmleriyle çekmişti. Taylor Russell ise Escape Room 2 ile karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top