Hesabım
    "Uncharted"dan Tom Holland ve Mark Wahlberg'lü İlk Görüntüler!

    Sony yeni bir video paylaştı.

    Venom ile tanınan Ruben Fleischer'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Uncharted filminden ilk Tom Holland ve Mark Wahlberg'li görüntüler yayınlandı. Sony "The Voice of Sony: Employees" isimli bir video paylaştı. Videonun içerisinde yalnızca birkaç iki saniyeliğine Nathan Drake ve Victor Sullivan'ı görmeyi başardık.

    Uncharted filminin çekilmesi uzun süredir bekleniyordu. Onlarca yönetmen değiştirmesinin ardından geçtiğimiz yıl coronavirüs engeline takılmıştı. Filmin ilk set gününde yeniden evlerine dönmek zorunda kalan ekip, zorlukla da olsa güvenlik önlemleriyle birlikte sete dönüş yapmıştı. Şimdi ise Sony'nin videosu sayesinde Tom Holland ve Mark Wahlberg'ün canlandırdığı Nathan Drake ile Victor Sullivan karakterlerini görme imkanı bulduk.

    Uncharted, aynı isimli video oyunlarından uyarlanıyor. Oyunlar genel olarak orta yaşlardaki Nathan Drake'in maceralarına odaklanıyordu. Ama hikayenin bir kısmında genç Nate ve Sully'nin karşılaşmasını izliyorduk. Film de genç Nathan'ın Sully ile tanışma hikayesine odaklanacak. Ancak tam konu açıklanmadı. Yakında Uncharted'dan bir fragman paylaşılması bekleniyor.

    Live-action olması beklenen Uncharted'ın oyuncu kadrosunda Tom Holland ve Mark Wahlberg'ün yanı sıra Antonio BanderasTati Gabrielle ve Sophia Ali yer alıyor. Iron Man ile tanınan Art Marcum ile Men In Black: International'dan tanıdığımız Matt Holloway, Uncharted'ın senaryosunu kaleme aldı. Sony Pictures bünyesindeki Uncharted'ın çekimleri Kasım ayında başlamıştı. 18 Şubat 2022'de ise sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top