Hesabım
    Yapımcılar, No Time To Die'ın Sinemalarda Gösterilmesini İstiyor

    Amazon'un MGM'i satın almasının ardından vizyon kararında değişiklik yapılması istenmiyor.

    Amazon şirketi MGM'yi iflasının ardından satın aldı. MGM bünyesinde olan Ölmek İçin Zaman Yok filmi de böylece Amazon'a devredilmiş oldu. Ama No Time To Die'ın yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson, filmin vizyona girme kararına bağlı kalınmasını istiyor.

    No Time To Die yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson'ın, yaptığı ortak açıklamada şu sözlere yer verildi: "James Bond filmlerinin dünya çapında sinemalarda gösterilmesinin devam etmesi fikrine bağlıyız. Daha iyisi ya da daha kötüsü olsun, biz bu karakterin sorumlusuyuz. Bu sorumluluğu ciddiye alıyoruz."

    MGM daha önce de No Time To Die'ı streaming platformlarına 600 milyon dolara satmaya çalışmış, ancak başarılı olamamıştı. Görüşme yapılan şirketler arasında Netflix ve Apple bulunuyordu. Bunun ardından Amazon ile görüşme yapılmaya başlandı ve MGM 9 milyar dolar talep etmişti. Anlaşma sonucunda 8.45 milyar dolarda mutabık olundu. Amazon bu sayede MGM'ye ait olan 4000 film ve 17000 televizyon dizisinin sahibi olmuş oldu. Filmlerden en önemlisi James Bond serisiyken, diziler arasında Fargo ve The Handmaid's Tale gibi yapımlar bulunuyor.

    No Time To Die'ın uzun bir bekleyiş ve ertelemelerin sonucunda 1 Ekim 2021 tarihinde sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top