Hesabım
    Nicolas Cage, Ron Perlman ve Ashley Greene "The Retirement Plan" Kadrosunda!

    The Retirement Plan'in oyuncu kadrosu genişliyor.

    The Retirement Plan adını alan filmin başrolünde yer alacak isimler resmi olarak açıklandı. Duyuruya göre Nicolas CageRon Perlman ve Ashley Greene The Retirement Plan'in oyuncu kadrosunda yer alacak. Yönetmenliğini ise Tim J. Brown üstlenecek.

    Tim J. Brown'ın hem senaristi hem de yönetmeni olacağı The Retirement Plan'de Ashley Greene, kızıyla birlikte yaşayan Ashley isimli bir kadına hayat verecek. Kızı Sarah, tüm yaşamlarını alt üst edecek bir suç girişimi sırasında yakalanır. Kızına yardım edecek tek insan olan babasından yardım ister. Sarah ile yabancılaşan Matt, Cayman Adası'nda bir serseri olarak hayatını sürdürüyordur. Ashley ve Matt'in yeniden bir araya gelmesi, adadaki mafya babası Donnie ve sağ kolu Bobo'nun dikkatini çekecektir. Ashley, Sarah ve Matt'in bu yeraltı suç ağından sağ çıkması gerekmektedir. Ama bu sırada Matt'in geçmişinden gelen sırlar ortaya dökülecektir.

    Filmde Sarah'ya Thalia Campbell hayat verecek. Babası Matt'i ise yıldız oyuncu Nicolas Cage canlandıracak. Donnie olarak Jackie Earle Haley'i, Bobo olarak ise Ron Perlman'ı izleyeceğiz. Ayrıca The Retirement Plan'in oyuncu kadrosunda Joel David Moore, Grace Byers, Ernie Hudson, Rick Fox ve Lynn Whitfield yer alacak. Filmin çekimlerine yarın başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top