Hesabım
    Phil Lord ve Chris Miller, "Strays" Filmi İçin Harekete Geçti

    Son dönemlerin popüler yapımcıları Miller ve Lord, yeni bir filmin peşinde!

    American Vandal dizisinin yaratıcı ismi Dan Perrault'un kaleme aldığı Strays isimli film için harekete geçildi. Spider-Man: Into The Spider-Verse gibi popüler yapımlarda imzası bulunan Phil Lord ve Chris Miller, Strays'in yapımcısı olarak yerini alacak. Barb & Star'ın yönetmeni Josh Greenbaum ise filmin yönetmen koltuğuna oturacak.

    Strays, onu terkeden sahibinden intikam almanın peşine düşen bir köpeğin hikayesini konu ediniyor. Köpek, diğer başıboş kalan evcil hayvanlarla bir araya gelecek ve plan yapacaktır. Strays, bir animasyon filmi olmayacak. Live-action olarak karşımıza çıkacak olan film, Sonic The Hedgehog benzeri bir yapım olacak.

    Phil Lord ve Chris Miller son olarak Netflix'te gösterime giren ve büyük beğeni kazanan The Mitchells vs. the Machines'i hayata geçirmişti. Ayrıca Spider-Man: Into The Spider-Verse ile başarı yakalamışlardı. İkili ayrıca çok satanlar listesinde bulunan The Premonition: A Pandemic Story'yi yakın zamanda yönetmen olarak uyarlayacak. Yürüyücü yapımcı olarak da Apple TV+'ta yayınlanacak olan The Afterparty'de görev alacaklar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top