Hesabım
    Ewan McGregor ve Val Kilmer'lı "The Birthday Cake"den Fragman!

    Indie aksiyon filmi The Birthday Cake'den fragman paylaşıldı.

    Jimmy Giannopoulos'un yönetmen koltuğuna oturduğu mafya filmi The Birthday Cake'ten fragman paylaşıldı. Ewan McGregor ve Val Kilmer gibi yıldız isimleri kadrosunda bulunduran The Birthday Cake, Haziran ayı içerisinde izleyici karşısına çıkacak.

    The Birthday Cake, The Sopranos'dan tanıdığımız Lorraine Bracco ve Vincent Pastore'yi oyuncu kadrosuna yerleştiriyor. Ayrıca David Mazouz, Ashley Benson, Penn Badgley, Aldis HodgeEmory Cohen ve Jeremy Allen White The Birthday Cake'te karşımıza çıkıyor. Söylenenlere göre düşük bütçeli indie film, Goodfellas ve After Hours gibi filmlerden ilhamını alıyor.

    Diomedes Raul Bermudez ve Shiloh Fernandez'in senaryosunu kaleme aldığı filmin konusu ise şöyle: Giovanni, babasının ölümünün 10. yıldönümünü için gerçekleştirilecek anma gecesine pasta getirmekle görevlendirilir. Kutlama Giovanni'nin mafya babası olan amcasının evinde yapılacaktır. Ancak kutlamaya gitmeden hemen önce Giovanni'nin hayatını değiştirecek bir şey olur. O, babasının ölümün ardındaki gerçeği ortaya çıkaracak bir cinayete tanık olur.

    The Birthday Cake, 18 Haziran tarihinde yurt dışındaki sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top