Hesabım
    Sandra Bullock ve Channing Tatum'lu "The Lost City of D"ye İlk Bakış!

    The Lost City of D'nin kamera arkasından bir görsel paylaşıldı.

    Romantik türdeki macera filmi "The Lost City of D"den ilk görsel resmi olarak paylaşıldı. Başrolünü yıldız oyuncular Sandra Bullock ile Channing Tatum'un paylaştığı filmin görselinde, ikiliyi sular altında görüyoruz. Channing Tatum, Twitter üzerinden paylaştığı bu görseldeki sahnenin hiç eğlenceli olmadığını vurguluyor.

    Aaron Nee ve Adam Nee kardeşler tarafından çekilen The Lost City of D, yazdığı romanda yarattığı kurgusal şehrin gerçekten var olduğunu keşfeden bir yazarın hikayesini konu ediyor. Yazar, şehri bulmak için kendisini tehlikeli bir yolculuğun içinde bulur. The Lost City of D'nin senaryosunu The Wedding Date, What Happens in Vegas ve Couples Retreat gibi romantik komedi yapımlarından tanıdığımız Dana Fox kaleme aldı.

    Filmin en ilgi çekici yönlerinden birinin The Lost City of D'de Bullock ve Tatum'un karşısında Daniel Radcliffe'i izleyecek olmamız olduğu söyleniyor. Radcliffe'in karakteri, baş kahramanlardan birini kaçıracak. Ayrıca Brad Pitt, kısa bir sahneyle karşımıza çıkacak. The Lost City of D'nin fantastik film The Lost City of Z ile hiçbir ilgisinin olmadığı söyleniyor. Ama The Lost City of Z ile alay eder bir hikayesi olabileceği düşünülüyor.

    Yönetmenler Aaron Nee ve Adam Nee'yi The Last Romantic ve Band of Robbers filmleriyle tanıyoruz. Yıldız oyuncu Sandra Bullock'u son olarak Bird Box'ta, Channing Tatum'u ise Kingsman: Altın Çember filminde izleme şansı yakalamıştık.

    The Lost City of D'nin 2022'nin Nisan ayı içerisinde izleyici karşısına geçeceği söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top