Hesabım
    24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali'nin Gösterimleri Başladı!

    Uçan Süpürge, çevrimiçi gösterimlerle izleyici karşısına çıkıyor.

    Bu yıl 24. kez düzenlenen Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali'nin çevrimiçi gösterimleri başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla hayata geçirilen Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali, Gençlik Parkı Kent Konseyi Etkinlik Alanı'nda düzenlenen basın toplantısının ardından online gösterimleriyle izleyici karşısına çıkmaya başladı.

    3 Haziran'da gösterimleri sona erecek olan 24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, kapılarını 27 Mayıs tarihinde online olarak izleyicilerine açtı. Gösterimlerin ilk filmi Hindistan yapımı Ateşle Yazmak/Writing With Fire oldu. Gösterimin ardından ise Sundance ödüllü yönetmenler Rintu Thomas ile Sushmit Ghosh, Azize Tan'ın sorularına cevap verdi.

    Ateşle Yazmak filminin ardından Tribeca Film Festivali'nin programında kendine yer bulan Sen Ne Muhteşemsin Wanda/My Wonderful Wanda filmi izleyici karşısına çıktı. Bettina Oberli imzalı film, İsviçre'de zengin ailelerin yanında çalışan Macaristanlı ve Polonyalı göçmen kadınların hikayesini anlatıyor. 

    Uçan Süpürge'nin 28 Mayıs programının Her Biri Ayrı Renk bölümünden Rosa’nın Düğünü/Rosa’s Wedding, 18.00'da çevrimiçi olarak gösterimini yapacak. Berlin Film Festivali'nde izleyicileriyle buluşan Benim Bedenim/As I Want belgeseli ise 20.30'da online'da olacak. Bu sırada Ateşle Yazmak/Writing With Fire ve Sen Ne Muhteşemsin Wanda/My Wonderful Wanda filmleri iki gün boyunca izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top