Hesabım
    Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali'nde Bugün! (31 Mayıs)

    24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali kaldığı yerden devam ediyor.

    24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, gösterimlerine, söyleşi ve etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta izleyici karşısına çıkmaya başlayan festival, 3 Haziran tarihine kadar devam edecek.

    T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen 24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali'nin 31 Mayıs programında Dana Keidar Levin ve Rephael Levin'in imzasının bulunduğu Dört Anne/Four Mothers ve Natalie Erika James yönetmenliğindeki Azap/Relic filmleri bulunuyor. Dört Anne, 18.00'de, Azap ise 20.30'da Festivalscope üzerinden izleyici karşısına geçecek. Aynı zamanda Festivalscope üzerinden Fatma Edemen'in Dört Anne filminin kahramanlarından Dr. Rachel Ben-Dor ile yaptığı söyleşiye ulaşılabilecek. Her iki film de 2 Haziran akşamına kadar izleyicileriyle buluşacak. 

    Geçtiğimiz hafta içerisinde gösterimini yapmaya başlayan Rosa’nın Düğünü/Rosa’s Wedding ve Benim Bedenim/As I Want filmleri ise 1 Haziran akşamı itibariyle gösterimde kaldırılacak. Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali biletlerine Festivalscope üzerinden ulaşılabiliyor. Her film, 3 gün süresinde platformda kalıyor. 4-11 Haziran tarihleri arasında ise Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi ve Cermodern'de açık hava gösterimleri yapılacak. Biletler, 1 Haziran'dan itibaren alınabilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top