Hesabım
    Emma Stone, Küçük Deniz Kızı'nın Ursula'sına Orijin Film Görmek İstiyor!

    Cruella'nın yıldızı Emma Stone'un dileği gerçek olur mu?

    Disney filmi Cruella, geçtiğimiz günlerde izleyici karşısına çıkmaya başladı. Emma Stone'un yıldızı olduğu film, her ne kadar orijin film gözüyle bakılmasa da beğeni topladı. Stone, filmin tanıtımlarıyla ilgili Variety'ye verdiği röportajda, Disney'den bir isteğinin olduğunu belirtti. Oyuncu, Küçük Deniz Kızı'nın kötü kahramanı Ursula'ya bir solo film çekilmesini istediğini söyledi.

    Kötü kahramanlar birbirleriyle dayanışma içerisine giriyor gibi görünüyor. The Little Mermaid'in korkunç kötü kahramanı Ursula için Emma Stone'dan film siparişi geldi. Oyuncu, Variety'ye konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Ursula bir ahtapot. Ursula'nın ailesine ve yaşadıklarına bakarsak içinde yaşamaya çalıştığı bir dünya var. Daha önce hiçbir insan olmayan Disney kötüsünün bu şekilde işlendiği görülmedi."

    Emma Thompson ise Stone'a şu sözlerle eşlik etti: "Ailesi sürekli olarak 4 kolu olan kıyafetler veriyor. Çok küçük yaşlardan itibaren onunla dalga geçiyorlar. O da kol deliklerinden iki kolunu geçirerek yaşamaya çalışıyor. Bu sizi mahvederdi, öyle değil mi?" Thompson, filmde Cruella'nın düşmanı diyebileceğimiz Baroness karakterine hayat veriyor.

    Şimdilerde bir Küçük Deniz Kızı uyarlaması için hazırlık yapılıyor. Rob Marshall filmin yönetmenliğini üstlenecek. Halle Bailey ise başrolünü üstlenecek. Prens Eric olarak Jonah Hauer King'i izleyeceğiz. Ancak Ursula konusunda elimizde bir bilgi bulunmuyor.

    Bu sırada Cruella, Disney+ ve sinemalar üzerinden gösterimini yapmaya başladı. Ülkemizde ise vizyon tarihi henüz belirsiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top