Hesabım
    "Sessiz Bir Yer 2" Açılışını 58 Milyon Dolar ile Yaptı!

    Emily Blunt'lı A Quiet Place 2, yurt dışındaki sinemaların yeni galibi oldu.

    Amerika'da Memorial Day'in hakim olduğu 28-30 Mayıs tarihleri arasında sinemalarda Sessiz Bir Yer 2'nin başarılı olması konuşuluyor. Açıklamalara göre film, hafta sonu 58 milyon dolarlık gişe hasılatı elde ederek pandemi döneminin iyi kazanç elde eden yapımları arasına yerleşti.

    John Krasinski'nin yönetmeni olduğu devam filmi A Quiet Place 2, hafta sonuna damgasını vurdu. Bilinenlere göre film, 45 günlük sinema macerasının ardından Paramount+ streaming platformunda izleyici karşısına çıkacak. Sessiz Bir Yer 2'nin 58 milyondan çok daha büyük kazançlarla açılışını yapması bekleniyordu. Ancak araya 1 seneden uzun süren ertelemeler girince, bu mümkün olmadı. Dünya çapında ise 80 milyon dolarlık başarı kazandı.

    A Quiet Place'in gişe hasılatını Emma Stone başrollü Disney uyarlaması Cruella takip ediyor. Cruella, dünya çapında 42 milyon dolara ulaştı. Spiral: From The Book of Saw, sinemalardaki üçüncü haftası ile kaldığı yerden devam ediyor. Film, bu hafta sonu Amerika'da yalnızca 4.5 milyon dolar elde edebildi. Toplamda dünya çapında 27 milyon dolara ulaştı.

    Emily BluntCillian Murphy gibi yıldız oyuncuları başrolüne yerleştiren A Quiet Place 2'nin ülkemizdeki izleyicileriyle 4 Haziran tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor. İlk filmde Abbott ailesinin post apokaliptik bir dünyayla başa çıkma mücadelesini izlemiştik. Şimdi ise babalarını kaybeden Abbott ailesi, dünyaya açılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top