Hesabım
    Willem Dafoe, Spider-Man: No Way Home'un Büyük Kötüsü Olacak!

    Willem Dafoe'yu yeniden Spider-Man evreninde göreceğiz!

    Tom Holland'ın yıldızı olacağı üçüncü Spider-Man filmi Spider-Man: No Way Home'un baş kötüsünün Willem Dafoe olacağı açıklandı. Aylardır sosyal medyada gezinen onlarca teoriden biri böylece gerçekleşmiş oldu. Willem Dafoe, Tobey Maguire'lı Spider-Man filmlerindeki Green Goblin'i canlandırmak üzere No Way Home'da karşımıza çıkacak! Duyuru resmi olmamakla birlikte Collider'dan Jeff Sneider'ın yaptığı Sneider Cut Podcast programında söylendi.

    Jon Watts'ın yönetmen koltuğuna oturacağı son Sony ve Disney ortaklığındaki Spider-Man filmi Spider-Man: No Way Home hakkında büyük bir gelişme yaşandı. Willem Dafoe'nun yıllar önce canlandırdığı Green Goblin karakteri, Spider-Man: No Way Home'un esas kötüsü olacak. Böylece çoklu evren dedikoduları eğer başka bir sürpriz ile karşılaşmazsak doğrulanmış oldu. Green Goblin, Sinister Six'in başında yer almak üzere filmde görülecek. Sinister Six üyeleri arasında Green Goblin'in yanı sıra Octopus, Electro, Sandman, Rhino ve Lizard yer alıyor.

    Octopus'u Sam Raimi'nin Spider-Man'inde canlandıran Alfred Molina'nın sette yer aldığı Zendaya tarafından doğrulanmıştı. The Amazing Spider-Man 2'de izlediğimiz Jamie Foxx ile Electro için görüşülüyordu. Ama diğer kahramanlar konusunda elimizde çok bir bilgi bulunmuyor. Spider-Man: No Way Home'un konusu hakkındaki bilgiler hala saklanıyor. Far From Home filminde Peter Parker'ın esas kimliği açığa çıkmıştı. Burada kaldığımız yerden devam edeceğiz. No Way Home'da Peter Parker'a Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Doctor Strange eşlik edecek.

    Dedikodular arasında Tobey Maguire, Kirsten DunstAndrew Garfield ve Emma Stone'un filmde görüleceği haberi bulunuyordu. Ancak Emma Stone yaptığı bir açıklamayla bunu yalanladı. Andrew Garfield da geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamayla, teklif gelirse kabul edeceğini söylemişti.

    Spider-Man: No Way Home 17 Aralık 2021'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top