Hesabım
    "Teenage Mutant Ninja Turtles" Yeniden Çekimi İçin Seth Rogen'dan Tarih Geldi!

    Seth Rogen, yeni Ninja Kaplumbağalar filmi için tarih belirledi.

    Birkaç neslin çocukluğu için büyük anlam teşkil eden Teenage Mutant Ninja Turtles, yeniden uyarlanıyor. Nickelodeon ve Grey Pictures bünyesinde hayata geçirilecek olan proje için bir gösterim tarihi şimdiden belirlendi. Yıldız oyuncu ve yapımcı Seth Rogen'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma göre Teenage Mutant Ninja Turtles'ı 11 Ağustos 2023 tarihinde sinemalarda göreceğiz.

    Ninja Kaplumbağalar çizgi dizi olarak ilk kez karşımıza 1988 yılında çıkmıştı. Murakami-Wolf-Swenson'ın yaratıcısı olduğu çizgi dizi, Amerikan televizyonlarında yayınlanmıştı. Dört mutant kaplumbağanın hikayesinin anlatıldığı dizide baş kahramanlarımız Leonardo, Raphael, Michelangelo, Donatello ve Usta Splinter olmuştu. Pizza yemeye bayılan kaplumbağalarımız bir muhabir olan April ile birlikte maceradan maceraya atılıyordu. April karakterini 2014 yapımı filmde maalesef Megan Fox canlandırmıştı. Fox'a Will Arnett eşlik etmişti.

    Eğer bir engel çıkmazsa Seth Rogen'ın da dahil edilmesiyle birlikte Teenage Mutant Ninja Turtles uyarlamasını 11 Ağustos 2023 tarihinde göreceğiz. Bu sırada Seth Rogen, Steven Spielberg ile anlaşma yaptı. Yeni bir otobiyografik filmde Rogen, Spielberg'ün amcasını canlandıracak. Ayrıca Amazon'un sevilen dizisi The Boys'un yürütücü yapımcısı olarak görevine devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top