Hesabım
    Sony, Spider-Man'i Nasıl Kendi Marvel Evrenine Bağlayacak?

    Peter Parker, Sony'nin kötü Marvel kahramanlarından biriyle mi karşılaşacak?

    Tom Holland'lı Spider-Man serisinin üçüncü filmi Spider-Man: No Way Home için hazırlıklar devam ediyor. Haklarını birkaç yıldır Disney ve Sony'nin paylaştığı Spider-Man çizgi romanları, yeni bir kararla birlikte tamamen Sony'nin olmuştu. Şimdi ise Sony Pictures'ın başkanı Sandford Panitch, Variety'ye verdiği röportajda Spider-Man: No Way Home'un nasıl Sony'nin Marvel evreniyle birbirine bağlanacağından bahsetti.

    Sony'nin Venom, Morbius, Batgirl, Kraven The Hunter gibi anti kahramanlardan oluşan bir Marvel evreni bulunuyor. Evren, henüz inşa aşamasında. Ama Spider-Man'in dahil edilmesi büyük bir adım olacak ve birçok şeyin tamamlanmasına vesile olacak. Sony'nin Marvel evreniyle Disney'in kurduğu Marvel Sinematik Evreni'nin hiçbir bağlantısı bulunmuyor. Bu durumda Tom Holland'lı Spider-Man filmleri nasıl Sony'nin dünyasına bağlanacak?

    Variety'ye röportaj veren Sandford Panitch, şu sözleri sarf etti: "Sanırım artık insanların için bizim nereye doğru yöneldiğimiz konusu daha açık hale geliyor. Bence No Way Home gösterime girdiğinde her şey açığa çıkacak." Panitch, Venom ve Spider-Man'in karşılaşma olasılığından bahsetmeden geçmedi.

    Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021'de; Venom: Let There Be Carnage, 24 Eylül 2021'de; Morbius ise 21 Ocak 2022'de gösterime girecek. Spider-Man: No Way Home'da tüm Spider-Man evrenlerinin düşmanları bir araya gelecek. Sinister Six sayesinde Willem Dafoe'lu Green Goblin'i, Alfred Molina'lı Octopus'u ve Jamie Foxx'lu Electro'yu izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top